Sjef Cuijpers, de teambegeleider van Kemphanen, in de spotlights

1 maart: ‘Dag van de complimenten’

Er is geen mooiere dag te bedenken dan vandaag om namens de club, het team en de fans deze man eens uitgebreid in de spotlights te zetten.

Sjef Cuijpers, de teambegeleider van Eindhoven Kemphanen Eredivisie.

‘Sjef doet werkelijk alles voor ons, hart van goud en de vliegende kiep. Je kunt met alles bij hem terecht, soms een mega brommer maar hij is het meest fanatiek van de hele club. Kom niet aan zijn team!’, aldus onze ‘C’ Damian Kluijtmans.

Voorzitter Tom van Doorne voegt daar aan toe:
‘Sjef heeft oranje en blauw bloed door zijn aderen stromen. Er zijn verhalen bekend dat hij ’s nachts niet meer kon slapen en in de vrieskou op z’n tweewieler naar de ijsbaan ging om wat wasjes te draaien voor het team.

Sjef gaat linksom of rechtsom, accepteert geen tussenweg en is dé teambegeleider pur sang. Wil je bij het team komen dan moet je eerst voorbij Sjef.

Gouden mensen als Sjef zorgen ervoor dat een team kan functioneren zoals het moet. Hij zorgt voor de randvoorwaarden de spelers en de coach voor de punten’.

Kortom mooie woorden over een mooi mens waar we trots op zijn, zuinig op moeten blijven en waar we nog vele jaren plezier van willen hebben… ‘Let’s go Sjef!’