11 maart: Roadtrip naar de halve finale in Amsterdam

UPDATE: DE BUS PLUS TICKET = € 20,00 P.P.

EEN IJSHOCKEYMINNENDE SPONSOR HEEFT HET NOG LEUKER EN BETAALBAARDER GEMAAKT.

WE HEBBEN NOG 10 PLEKKEN BESCHIKBAAR IN DE BUS.

GEEF JE VANDAAG NOG OP… VOL=VOL!

Roadtrip naar de halve finale.

Hoe mooi zou het zijn als we aankomend weekend in Amsterdam als één blok achter onze Hanen zouden gaan staan?

Een groep enthousiaste supporters is in onder aanvoering van Twan Dijstelbloem druk met het organiseren van een bustrip naar de halve finale van aanstaande zaterdag in Amsterdam. Een plan waar wij ons ook heel graag hard voor willen maken, maar daarvoor hebben we wel jullie hulp keihard nodig.

Het plan:

Een bustrip vanaf IJssportcentrum Eindhoven naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Vertrek zaterdagmiddag, de wedstrijd in Amsterdam begint hoogstwaarschijnlijk om 17:45 uur, de vertrektijd maken we later bekend.

De kosten:

Het streven is om 50 mannen, vrouwen, jongens en meiden bij elkaar te krijgen en dan uit te komen op een maximale prijs van 25,00 tot 30,00 per persoon inclusief toegang tot de wedstrijd.

Opgeven en betalen:

Het is vol=vol en vanwege de kaartverkoop en de organisatie is de uiterlijke datum tot wanneer je jezelf kunt aanmmelden woensdag 8 maart 18.00 uur. De betaling loopt via een tikkie aan Twan (aanmelden is gaan) en opgeven kan via kemphanenfan@live.nl en/of twandijstelbloem@gmail.com (ook voor verdere vragen).

Sponsoren:

Mogelijk zijn er sponsors te vinden die dit initiatief willen ondersteunen en die met een bijdrage in de kosten het voor alle supporters nog net iets leuker kunnen maken? Die roepen we op om even een bericht te sturen naar kemphanenfan@live.nl alle hulp in welke vorm dan ook is van harte welkom!

Eindhoven Kemphanen, Kemphanenfan en de vaste kern van supporters… één team, één missie op naar de finale.

‘Let’s go Hanen!’