Kom Oranje op 15, 16 en 17 december steunen

Olympisch Kwalificatie Toernooi in Tilburg

Dit jaar vindt het OKT ijshockey plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december 2023 in IJssportcentrum Tilburg!

Nederland, Spanje, Georgië en Thailand zullen in deze ronde tegen elkaar strijden om vervolgens dichterbij een ticket te komen voor de Olympische spelen in 2026. Dit sportevenement is de ultieme kans om onze nationale trots te tonen en om aan onze Nederlandse helden te laten zien dat we achter hen staan. Een leuk weekenduitje voor de hele familie met vele spannende ijshockeywedstrijden.

Het is het zeker waard om het Nederlands mannen ijshockey team aan te komen moedigen in Tilburg. In 2022 weten zij op het Ice Hockey World Championship Division IIA in Kroatië de tweede plek te bemachtigen. Afgelopen jaar speelden zij sinds 2019 weer in Divisie IB en hebben zij op het WK in Estland prima gepresteerd. Ze eindigde op de 5e plaats en behouden daardoor hun plekje in Division IB.

Het Nederlands ijshockey team beschikt over de beste getalenteerde spelers van Nederland en samen met coach Doug Mason gaan ze strijden om de volgende 2 voorrondes door te komen. Met als doel het behalen van de Olympische Spelen in Italië.

Als je je eenmaal in het stadion bevindt zal de sfeer, de fanatieke spelers en het snelle spel ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit. Niets motiveert spelers meer dan juichende supporters op de tribune. Kom oranje op 15, 16 en 17 december steunen en help ze naar de overwinning!

Wedstrijdprogramma

Vrijdag 15 december 2023

16:30 Spanje – Thailand
20:00 Nederland – Georgië

Zaterdag 16 december 2023

16:30 Thailand – Nederland
20:00 Spanje – Georgië

Zondag 17 december 2023

16:30 Nederland – Spanje
20:00 Georgië – Thailand

https://ticketpoint.nl/evenement/okt-ijshockey is het officiële verkooppunt voor tickets van het OKT georganiseerd door IJshockey Nederland.