Kemphanen verslaat Amsterdam Tigers in tweede duel

Na de 3-1 nederlaag was het alle hands aan dek voor de Hanen. De tweede wedstrijd moest gewonnen worden om het einde van het seizoen uit te stellen.

De zinderende halve finale van de Play-Offs U21, ook tegen Amsterdam, diende als inspiratie voor de mannen van het eerste team. De warming up werd regelmatig onderbroken omdat de wedstrijd U21 té spannend was om niet naar te kijken.

Even later stroomde de hal lekker vol met 1.089 toeschouwers. De eerste ontlading was al na 9 seconden toen Damian Kluijtmans koel afrondde na assists van Mike Verschuren en Rastík Vereš. Overigens was Mike nog herstellende van een pittige griep, waardoor hij even later niet meer verder kon.

Na de 2-0 door Rastík scoorde Amsterdam de aansluitingstreffer en zo bleef het doorgaan. Van 3-1 naar 3-2, 4-2, 4-3, 5-3 en 5-4. Uiteraard probeerde Amsterdam het nog zonder goalie, maar de seconden tikten effectief weg en een vreugde-explosie volgde.

Uitschakeling van tafel en de taak om in Amsterdam te laten zien dat Kemphanen momenteel de betere ploeg is. Helaas moet Lucca Kluijtmans vanaf de zijkant toekijken met een spierblessure, maar zijn Mike Verschuren en Luke Zwartbol weer van de partij.

Let op de aankondiging, want de organisatie van een supporters-bus is alweer in volle gang!

‘Let’s go Hanen!’

Tekst: Tom van Doorne