Kemphanen starten voorbereiding EREDIVISIE op 12 augustus

Eindhoven start de officiële voorbereiding op het nieuwe seizoen met een training op maandag 12 augustus in Glanerbrook, Geleen.

De eerste ijstraining op Eindhovens ijs staat gepland op dinsdag 20 augustus. Deze ijstraining is traditioneel toegankelijk voor publiek, altijd een klein feestje dat vanaf de tribune gevolgd kan worden.

Vrijdag 30 augustus wordt er ’s avonds in Tilburg geoefend tegen het team van Tilburg Trappers dat na een jaar afwezigheid weer terugkeerd in de Eredivisie. De wedstrijd in Tilburg begint om 20.15 uur.

Zondag 8 september staat er een oefenwedstrijd op de kalender in Mechelen, België. De lokale Sharks spelen in de voormalige BeNeLeague dat voor komend seizoen is omgedoopt tot de Central European Hockey League (CEHL). Deze wedstrijd begint om 18.00 uur.

Zaterdag 14 september spelen onze Hanen om 20.00 uur thuis in Eindhoven een oefenpartij tegen GIJS Groningen. Deze wedstrijd staat tevens in het het teken van de officiële teampresentatie voor seizoen 2024-2025.

Vrijdag 20 september gaat de Eredivisie competitie écht van start. Wie tegen wie, waar en wanneer zullen we morgen gaan vernemen via IJshockey Nederland.

Wil jij er ook iedere wedstrijd bij zijn in Eindhoven?

Seizoenkaarten zijn nu te koop via:
https://lnkd.in/eEV7ktMj

€ 50,00 | Seizoenkaart Jeugd t/m 15 jaar
€ 90,00 | Seizoenkaart voor volwassenen

Hebben we er keiveel zin-in-in… nou en of.

‘Let’s go Hanen!’