Kemphanen heeft bijzonder goed zaken gedaan

Twee fraaie overwinningen maken het ‘6-punten-weekend’ voor Kemphanen compleet.

Zaterdagavond werd ook de tweede ontmoeting met Utrecht Dragons binnen een week in het voordeel van Kemphanen beslecht (5-1). Al moet gezegd worden dat de bezoekers uit Utrecht de huid ook dit keer duur hebben verkocht.

Twee periodes lang houden de bezoekers het meer dan behoorlijk spannend en lijkt het een moeizame avond te worden. Tot in de laatste periode onze Hanen onder aanvoering van Rastik Veres het doel wel wisten te vinden. Na zijn 3-1 was er geen houden meer aan.

Zondagavond in Nijmegen viel alles op zijn plaats en werd er weer eens lustig op los gescoord. Iets wat de afgelopen weken soms moeizaam ging tegen, met alle respect, de laagvliegers van de Eredivisie.

Met periodestanden van 0-4, 0-5 en 1-3 mag je gerust stellen dat de wedstrijd al halverwege helemaal in de pocket zat. Bijzonder aan de uitslag… alle 13 goals werden gescoord door Kemphanen, zelfs die ene die bij Nijmegen is bijgeteld.

Een ludiek moment waar je bij een 0-12 stand wel de humor van kunt inzien. Er kwam een straf aan, de goalie was er af en op dat moment schiet een Kemphaan de puck zeer onfortuinlijke in het eigen ‘empty-net’. Bijzonder lullig voor David Reid want deze mispeer kost onze goalie een zekere cleansheet en dat terwijl hij er niet eens op stond.

Door dit ‘6-punten-weekend’ wipt Kemphanen over Leeuwarden heen en staat nu op de 4e plaats met de nummer 3 Tilburg Trappers, dat een wedstrijd meer heeft gespeeld, weer in het vizier.

Volgende week zaterdag is het Amsterdam uit, een compleet andere tegenstander. Een wedstrijd die gaat om meer dan alleen de knikkers, één om eens lekker op het puntje van je stoel te gaan zitten… ‘Let’s go Hanen!’